Forum Replies Created

Page 230 of 253
  • harp

Member
    11. februára 2004 at 3:59 in reply to: restaurovanie

Maxi ozvyte sa mi prosim stratil som vase telefonne cislo!

• harp

Member
    11. februára 2004 at 3:58 in reply to: Leštenie a oprava starožitností

p. Vojcik… staci zaradit prispevok 1x. Ludia citaju vsetky fora :) Teda Dufam. Rozpiste nam nieco o svojej praci, napiste nam aj o nejakom zaujimavom predmete…

• harp

Member
    5. februára 2004 at 22:09 in reply to: restaurovanie

Fotografiu som prezeral s koleginou a usudili sme, ze by sme potrebovali tu konkretnu vec vidiet. Mosime vediet v akom je to stave a v akom stave je podkladove platno ak je to vobec platno. Zavolam vam coskoro zatial ak mozete poslite vzorky.

• harp

Member
    5. februára 2004 at 21:35 in reply to: Obnova kostela sv. Kateřiny Alexandrijské, Ostrava-Hrabová
  • harp

Member
    3. februára 2004 at 2:39 in reply to: gobelin

No mozno ze by som vedel ale nebude to lacne!!!

• harp

Member
    3. februára 2004 at 2:38 in reply to: busty

Tam ucis?? To som teda necakal. A kde v RK? Povedz ake busty by si chcela. Mozno ze by som ti vedel poradit, kedze aj ja som dopadol ako ty a ucim tiez. Napis na e-mail. Ale tak sa mi zda ze ked sa zakladal odb. restaurovanie v BS brali busty z STU v BA a VSVU.

Ale ak by ste mali vazny zaujem dodam vam nejake aj ja. Len treba specifikovat co? Ci chcete Lenina :) alebo nieco klasickejsie. Nie ze by lenin nebol vsak. A ak hladas Lenina mame spolocneho znameho z MT u koho par tychto bust urcite najdes.

Dost bolo for-u napis co potrebujete najlepsie na e-mail.

Inak mali by sa ucit kreslit podla ziveho modelu. To len na okraj.

• harp

Member
    31. januára 2004 at 22:26 in reply to: avu

Napis niekomu na AVU, nech ti podaju podrobnejsie info… a potom nam to mozes poskytnut aj tu. A napis aj potom ake si myl dojmy a ako si dopadol.

http://www.avu.cz

• harp

Member
    31. januára 2004 at 22:19 in reply to: Podlahové vykurovanie

tomboy:tazko je implementovat tento typ vykurovania do akehokolvek pamiatkovo chraneneho kostola. A ak nao nesmu sa tam nachadzat nijake malby ci vzacne omietkove vrstvy.

V pripad ze by niekto namietal ze takyto typ vykurovania je mozne zahlbit tam kde takyto povrch nie je: na okraji zon kde by tento system bol by sa zacali zarucene vyzrazat soli kedze urcita cast, mapa, by bola prehriata a prechod by bol viditelny prave tymito vyzrazanimi solami.

Ale to je len jedna z moznosti ake poskodenie tu moze nastat.

• harp

Member
    30. januára 2004 at 0:02 in reply to: material pre restaurovanie

Daj na neho cislo ci e-mail…

Ja som sa mu pokusal uz viac krat dovolat, ale vzdy tam bol fax. A ked som im faxoval ohladom cennika. Neozvali sa. Asi nemali zaujem zarobit…

:]

• harp

Member
    29. januára 2004 at 23:54 in reply to: Renovacia starich dveri a zarubni

Gratulujeme! :]
    Poslite fotografiu…

• harp

Member
    29. januára 2004 at 23:38 in reply to: drevenica

To urcite cervotoc je vlastne iba kozmeticka zalezitost. Ale mravce vazne poskoduju aj statiku. Ako aj tesarik. BTW: Kuknite temu Muzea: Konzervacia v fotoalbumoch nazval som to cervotoc, ale su to pravdepodobne mravce.

• harp

Member
    28. januára 2004 at 2:32 in reply to: avu

Jeden student od nas zo skoly tam tiez ide. Mozem sa ho spytat ci nevie nieco viac…
    ozvem sa

• harp

Member
    23. januára 2004 at 2:40 in reply to: Obnov si svoj dom

Zaujimave informacie ku grantu obnov si svoj dom najdete v rubrike Muzea a galerie.

• harp

Member
    23. januára 2004 at 2:37 in reply to: Ziaric na skodcov z domacej mikrovlnky (Červotoč)

Este oprava: Nehovorim ze Bochcemit QB nie je nebezpecny pre polychromiu, prave naopak. Tiez ju moze naleptat. Ale je podla mojich skusenosti menej agresivnejsi.

Ako som uz spominal skuste vecne zivu diskusiu Drevenivca v rubrike Vseobecne diskusie. Tam su rozne, aj usmevne, sposoby ako dostat von cervotoca.

• harp

Member
    23. januára 2004 at 2:34 in reply to: drevenica

2Maroko:
    Nebojte sa,
    ja som len chcel vediet nieco o tom ako vasa drevenica vyzera z akeho je obdobia. Ved ste chceli poradit aj zo zariadenim. A to sa neda bez zakladnych informacii o nej. Ak je drevenca vasa nemusite sa o nu bat. :)

Ak chcete vediet nieco viac o skodcoch musite napisat nieco o poskodeniach, jedincoch a tak… Bez toho vam nik nepomoze. Silvia totiz poslala aj fotografiu a dosledne nam opisala problem a situaciu. Je na vas kolko nam poskytnete informacii, aby sme vam mohli lepsie pomoct.

Page 230 of 253