Forum Replies Created

Page 231 of 253
  • harp

Administrator
    22. januára 2004 at 1:24 in reply to: Obnova.sk LeninDay

Este doplnok: Ja osobne tieto plagaty zboznujem z hladiska grafickeho dizajnu je to spicka. Proste krasa. Ak mate aj vy nieco podobne v zbierke poslite nam to.

Ked budem mat cas nafotim nieco z mojho archivu. :)

• harp

Member
    22. januára 2004 at 1:11 in reply to: drevenica

Mozem vediet kde vasa drevenica lezi a jej strucny opis a ak sa da aj historiu???

• harp

Member
    20. januára 2004 at 21:32 in reply to: Nový grantový systém MK SR

http://www.mksr.sk

Na titulnej strane nastala zmena:
    Ministerstvo kultúry Slovenskej republiky sa rozhodlo vyhovieť žiadostiam o predĺženie termínu predkladania žiadostí v druhom kole Grantového systému MK SR a v programoch a podprogramoch, ktoré mali pôvodne termín určený na 31. 1. 2004, vyhlasuje oficiálnu uzávierku podávania žiadostí na pondelok, 16. 2. 2004.
    Zmena termínu sa týka všetkých podprogramov programov Obnovme si svoj dom, Pro Slovakia a Podpora kultúry menšín a podprogramov 2.7 a 2.8 programu Ex Libris, podprogramov 3.1, 3.5 – 10 programu AudioVízia 2004 a podprogramov 4.4 a 4.6 programu Podpora rozvoja a prezentácie súčasného umenia a kultúrnych aktivít.

Vo vnutri upresneni vsak zostal tento text.

1.2. podpora aktivít kultúrnej politiky a edičnej činnosti v oblasti ochrany pamiatkového fondu
    Charakteristika podprogramu 1.2. a informácia pre žiadateľov o dotáciu v podprograme 1.2. bude k dispozícií v tomto metodickom pokyne a zásadách v priebehu decembra 2003. Uzávierka prvého kola prijímania žiadostí v podprograme 1.2. bude 31. januára 2004.

Ale to sa pri takomto mnozstve udajov stava aj MMMinisterstvam. :)

• harp

Member
    20. januára 2004 at 21:23 in reply to: restaurovanie

maxi, dakujem za fotografie. Potreboval by som zaslat postou kusky niti niekde zo spodnej casti calunenia.

Adresa: Obnova.sk – Michal Hrcka, Placheho 47, 036 08, Martin

• harp

Member
    20. januára 2004 at 21:17 in reply to: Ziaric na skodcov z domacej mikrovlnky (Červotoč)

Poznam Pregnolit UNI, ale doporucoval by som ho len na predmety cisto drevene. Bez polychromie a lazur ci kovani. Prave pre, uz spominanu, silu roztoku, ktory by mohol naleptat farebne vrstvy. Na zbierkove predmety skor doporucujem Bochemit QB (1:8). Pregnolit skor na stavebne konstrukcie a celodrevene niak “nezdobene” predmety.

• harp

Member
    16. januára 2004 at 21:10 in reply to: Práca v Prahe – reštaurovanie

pracoval som z “Pavukom” z kosic tiez robil na dome v ke. Volal sa Miro. Poznate? Praca sa da najst len treba zajst ku kazdemu leseniu a vbehnut dnu. V krize zavolajte na toto cislo: 00420603986232 odvolajte sa na mna (Michal Hrcka) a pytajte sa na pracu.

Avsak teraz na zimu je to dost slabe.

• harp

Member
    15. januára 2004 at 22:50 in reply to: Práca v Prahe – reštaurovanie

Treba napisat co viete a kde ste robili. Nieco by som mozno vedel mam tam dvoch znamych. Co prave skaruju murivo gotickej pivnice a pred tym pracovali na kamennom portali.

Tak napiste teda nieco o vas.

• harp

Member
    15. januára 2004 at 22:24 in reply to: restaurovanie

Mam jeden typ len ta pani ma prace nad hlavu. Ale zato robi vyborne. Nie je clenom komory ale aspon za to nezobere 1/2 miliona :)

Kontaktujte sa na p. Jankovsku so Slovenskeho narodneho muzea – Etnografickeho muzea v Martine. Pracuje vyborne.

Cislo na ustrednu: 043/413-10-12

PS: Drevo by som v koperacii s p. Jankovskou zvladol aj ja: Michal Hrcka – 0907-344-743

• harp

Member
    15. januára 2004 at 22:10 in reply to: restaurovanie

fotografie mozes zaslat cez http://foto.obnova.sk hore v menu mas cerveny odkaz:

Pridat foto >>>

Jedina podmienka je ze fotogarfie by mali mat menej ako 650 pixelov
    takto to bude rychlejsie.

ak by si vsak dalej trvala na maily-y tu je: michalATobnova.sk AT=@

• harp

Member
    13. januára 2004 at 22:07 in reply to: študium (školy, fakulty, reštaurovanie, umenie)

K tej skole fungujucej 7 rokov:
    dominika:

mohla bz si nam napisat kto tam uci na ktorom odbore co, pripadne kto je tam riaditelom…

tiez by ma zaujimalo ako tam boli v poslednej dobe temy maturitnych prac

vdaka

• harp

Member
    13. januára 2004 at 4:10 in reply to: Nový grantový systém MK SR

…a podprogram 1. 2. o kt. sa zaujimam este stale nema ziadne upresnenia. To vobec nie je feeeeer. Este ze to nemusia zdovodnovat.

• harp

Member
    13. januára 2004 at 4:05 in reply to: Nový grantový systém MK SR

Druhe kolo ma uzavierku: 16.2.2004. Tak mame co robit.

• harp

Member
    9. januára 2004 at 0:14 in reply to: Nový grantový systém MK SR

Ahoj reagovatelka :] a ostatni:

Na moj e-mail pre Stefana Budaja z MKSR:

“Dobry den,
    kedy budu dostupne pokyny pre program obnov si svoj dom 1.2 ???
    vdaka za odpoved ci pripadne zaslanie”

som dostal takuto odpoved:

“Dozvedel som sa, ze formulare budu v druhej polovici januara, s tym ze sa
    posunie termin odovzdania.
    Budaj, OI”

• harp

Member
    9. januára 2004 at 0:09 in reply to: študium (školy, fakulty, reštaurovanie, umenie)

2Mike:

staci vasu poziadavku zaradit 1x. Prosim nezahlcujte nas vasimi poziadavkami aspon nie tou istou. Prosim nezneuzivajte nase forum vylucne na vase sukromne materialne obohacovanie. Ked uz si chcete vlozit do Obnova.sk svoj inzerat aspon nam nieco poucne napiste.

vdaka

tesim sa na vase odpovede

• harp

Member
    9. januára 2004 at 0:07 in reply to: Čistenie olejov na plátne

2Mike:

staci vasu poziadavku zaradit 1x. Prosim nezahlcujte nas vasimi poziadavkami aspon nie tou istou.

vdaka

Page 231 of 253