-
2% z dani pre Obnova.sk
Chceme na vas apelovat a poziadat vas o 2% z vasich dani a o 2% z dani firiem kde pracujete. Kazde percento z dani nam pomoze robit Obnova.sk lepsie. A ani koruna nebude smerovat do nasich vreciek. Ako na to? V pripade zaujmu darovat nam 2% nas prosim kontaktujte na 0907-344-743, 0911-344-743 (staci poslat SMS, ozveme sa) alebo eMailom. V telefone/emailom vysvetlime podrobnosti. Preco prave nam? Obnova.sk ma dlhodobe plany a vizie. Obnova.sk ktoru vidite dnes je iba zlomok toho co sa pripravuje na pozadi. Brzdi to vsak nedostatok financii. Dalo by sa povedat, ze Obnova.sk ma jedineho generalneho sponzora a to autora. Pripojenie nasho serveru k internetu nam zabezpecuje Gaya s.r.o. z Martina. Spominany server ktory sme zakupili spolu s dalsimi suciastkami stal vyse 30 000 SK ktore poskytol sponzorsky autor portalu. Dalsim vyznamnym krokom ku ktoremu smeruje ziskavanie financnych prostriedkov je zriadenie redakcie v osobitnej kancelarii z jednym platenym clovekom (nebude to autor portalu) a dvoma – troma dobrovolnikmi platenymi cez grantovu organizaciu. Prave pre dobrovolnikov potrebujeme priestor. Tento krok dovoli pravidelne zverejnovanie pozvanok a sprav, ktore sa nam kopia v emailovych schrankach. Zaroven dovoli doprogramovat dalsie sluzby Obnova.sk ako fotoalbum, obce a mesta, organizacie, ankety, web-odkazy, mapy, blog, bazar… Pre toto vsetko potrebujeme vase 2% z dani. Chceme na vas apelovat a poziadat vas o 2% z vasich dani a o 2% z dani firiem kde pracujete. Kazde percento z dani nam pomoze robit Obnova.sk lepsie. A ani koruna nebude smerovat do nasich vreciek.
Ako na to?
V pripade zaujmu darovat nam 2% nas prosim kontaktujte na 0907-344-743, 0911-344-743 (staci poslat SMS, ozveme sa) alebo eMailom. V telefone/emailom vysvetlime podrobnosti.
Preco prave nam?
Obnova.sk ma dlhodobe plany a vizie. Obnova.sk ktoru vidite dnes je iba zlomok toho co sa pripravuje na pozadi. Brzdi to vsak nedostatok financii. Dalo by sa povedat, ze Obnova.sk ma jedineho generalneho sponzora a to autora. Pripojenie nasho serveru k internetu nam zabezpecuje Gaya s.r.o. z Martina. Spominany server ktory sme zakupili spolu s dalsimi suciastkami stal vyse 30 000 SK ktore poskytol sponzorsky autor portalu.
Dalsim vyznamnym krokom ku ktoremu smeruje ziskavanie financnych prostriedkov je zriadenie redakcie v osobitnej kancelarii z jednym platenym clovekom (nebude to autor portalu) a dvoma – troma dobrovolnikmi platenymi cez grantovu organizaciu. Prave pre dobrovolnikov potrebujeme priestor.
Tento krok dovoli pravidelne zverejnovanie pozvanok a sprav, ktore sa nam kopia v emailovych schrankach. Zaroven dovoli doprogramovat dalsie sluzby Obnova.sk ako fotoalbum, obce a mesta, organizacie, ankety, web-odkazy, mapy, blog, bazar…
Pre toto vsetko potrebujeme vase 2% z dani.
Log in to reply.